Konflikt i Bredbandsbolagets kanalutbud

Discovery Networks som bl.a äger kanalerna 5, 9, 11, Animal Planet, Discovery Channel o Eurosport 1 o 2 är i konflikt med Telenor/Bredbandsbolaget avseende priser o ”paketering”.

Se info nedan och på www.bredbandsbolaget.se

Kan Kanal 5 försvinna?

Discovery Networks som äger Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1 och 2, Animal Planet, TLC och Discovery-kanalerna har nyligen meddelat att de är beredda att låta dig tillfälligt stå utan deras kanaler från natten till den första februari. Bakgrunden är att Discovery Networks har ställt krav som skulle innebära att du som kund får en stor prishöjning och tvingas betala för ytterligare kanaler du inte kan välja själv.

Dessa krav kan vi inte acceptera.

Discovery Networks utspel förvånar oss och för Bredbandsbolaget är det främmande att med förhandlingstid kvar medge att man är beredd att offra våra TV-kunder för att få igenom en prishöjning. Även om det är ett kort avbrott. Vi har även bett Discovery Networks om en förlängning som innebär att du som kund kan se Kanal 5 och de andra kanalerna en längre tid, vilket de tyvärr tackat nej till. Vi kommer att göra allt för att Discovery Networks, istället för att låta dig stå utan kanaler, ska förhandla med oss för att undvika att du förlorar kanaler eller drabbas av en stor prishöjning.

Här får du reda på det senaste

Vi har ett ansvar i att informera alla våra kunder om varför vi inte kan acceptera Discovery Networks krav. Här på bredbandsbolaget.se/kanaler kan du hitta den information du behöver, senaste uppdateringarna kring dina kanaler och svar på de frågor som vi får in. Då vi räknar med längre kötider till kundservice rekommenderar vi att du följer uppdateringar här eller på Facebook.