Resultat av enkäten

För några veckor sedan fanns det möjlighet att svara på en enkät om Tele2:s tjänster. Resultatet av denna enkät finns på sidan för Årsmötet 2012.

Ni får gärna ha synpunkter på huruvida det här med enkäter är ett bra sätt att ta in synpunkter eller inte.

Inlägg från Tele2

För er som inte sett det så har vi fått följande kommentar från Tele2 idag:

”Hej Hålabäcks Värmeförening,

Vi har noterat ocj lokaliserat problemen ni upplever med med bredbandsteleofni och IPTV. Inga fler felanmälningar behövs, tekniker kommer att skickas ut och vi kommer att kontakta de boende som är berörda en och en för byte av utrustning. Bytena kommer att ske inom loppet av de närmsta veckorna.

Mejla mig gärna om ni har några frågor.

Med vänliga hälsningar

Cecilia Uhr, Tele2

cecilia.uhr@tele2.com ”

Detta som en respons på sidan Kända problem med Tele2

Påminnelse: Fyll i enkäten!

Vi ser att det är ganska många som hittat in på hemsidan vid det här laget, jättekul! Vi vill dock be er om en sak: Passa på att göra enkäten om Tele2:s tjänster! Under denna vecka har vi endast fått in enstaka svar, och det är alldeles för få för att kunna dra några slutsatser.

Enkäten når ni genom den här länken: http://www.surveymonkey.com/s/PSXBLCN

Den är som sagt helt anonym och tar ca en minut att genomföra. Vi behöver era synpunkter både för att kunna utvärdera Tele2 som leverantör och för att få en känsla för hur enkäter fungerar som verktyg för att ta in era åsikter.

Om ni har några frågor om enkäten, eller om den inte fungerar för er så får ni gärna kommentera direkt i det här inlägget eller skicka ett mejl till admin@violgatan.se

Enkät om Tele2:s tjänster

Vi har skapat en enkät för att få in åsikter och synpunkter på de tjänster som Tele2 levererar här i området. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att svara på denna enkät. Enkäten är givetvis helt anonym och varje hushåll kan svara en gång.

Du når enkäten genom denna länk.

Enkäten är öppen t o m 19:e mars.

Håll utkik efter vår första enkät!

Vi kommer testa enkät-formen för att få in åsikter och synpunkter från medlemmarna. Den första enkäten kommer handla om era åsikter på de tjänster som Tele2 levererar i området.

Om formen är framgångsrik kommer vi ev. använda den för andra områden i framtiden.