Lägesrapport 6 ventilbyte

Rörläggarna är nu på 6:an och beräknas vara klara där under morgondagen. På fredag påbörjar de 4:an med start längst upp. Som vanligt är det viktigt att ni samordnar nycklar så att rörläggarna har tillträde till fastigheterna.

Styrelsen

Lägesrapport 5 ventilbyte

Rörläggarna har nu hunnit till mitten av 8:an. De beräknas vara klara med 8:an under tisdagen. På onsdag morgon börjar de på högst upp i 6:an och arbetar sig nedåt. Det är som vanligt viktigt att rörläggarna har tillgång till fastigheterna.

Styrelsen

Lägesrapport 4 ventilbyte

Rörläggarna har nu hunnit med 5 fastigheter i 10:an. Arbetet med 10:an beräknas vara klart under onsdagen och de kommer då att påbörja länga 8. De börjar längst upp och arbetar sig nedåt till A. Som vanligt är det viktigt att de har tillgång till fastigheterna. Se till att någon i längan sammordnar med nycklar. Tala gärna med rörläggarna för att få aktuell info. De börjar 07:30 och samlas vid panncentralen för att bl.a. hämta material.

Styrelsen

Grilla säkert!

Det finns ett stort intresse för att grilla i området. Tyvärr händer det många grill-relaterade olyckor runt om i landet. Ägna gärna några minuter åt att ta del av tipsen på dinsäkerhet.se. Förutom diverse grundtips finns även tips på hur du kontrollerar gasolgrillen och hur du släcker brand om det skulle uppstå.

Grilla säkert!

Lägesrapport 3 ventilbyte

Rörläggarna är nu i slutet på länga 1 och arbetet beräknas vara slut under dagen på fredag vilket innebär att de kommer att påbörja avtappning under 10:an och ev. börja i 10A under fredagen. Sedan fortsätter de under veckan med resten av 10:an. Ni som är berörda kan kontrollera med rörläggarna exakt var de är och när de beräknas komma till er. För er som t.ex. har hund kan ni avtala specifik tid som passar er, dvs det behöver inte gå i exakt turordning. Viktigt att ni samordnar nycklar så att rörläggarna kommer in i resp. fastighet.

Styrelsen

Lägesrapport 2 ventilbyte

Rörläggarna har nu hunnit t.o.m. 3G. F.o.m. måndag så är full styrka med tre man och dessutom är det en full arbetsvecka. På måndag morgon börjar de med resterande fastigheter på 3:an och ev. påbörjar de avtappning i 1:an. På tisdag börjar de med 1A och fortsätter vidare under veckan. De tar c:a 4 fastigheter/dag. Det är viktigt att ni ser till att rörläggarna har tillgång till nycklar om ni inte är hemma. Be någon som är hemma att ansvara för nycklar.

Styrelsen