Borttagning av asfalt

Ibland går det fortare än man tänkt. Sandahls dök upp här på förmiddagen och påbörjar borttagningen av asfalt. De säger att det inte skall påverka bilarna som står i garagen.

Arbetet är som ni ser påbörjat och kommer att fortsätta imorgon, fredag, med början kl 06:30. Viktigt att portarna är upplåsta. 

Styrelsen

Borttagning av asfalt framför garagen på jämna

Skära upp och ta bort gammal asfalt samt brädan under porten kommer att ske någon gång nästa vecka. Tyvärr vet vi inte riktigt vilken dag men besked skall komma under fredag. Arbetet kommer antagligen att utföras på kvällen efter 16:00 pga av hög arbetsbelastning hos Sandahls. Vi återkommer med mer precist besked så fort vi vet när de kommer.

Styrelsen

Tidsplan renovering av garagen och nya portar

Under vecka 35 eller senast v 36 kommer asfalten att skäras upp framför garagen på jämna nummer. Vi återkommer så snart vi vet exakt datum. Det har visat sig att det är ruttet vid stolproten.

Stolparna kommer att repareras på samma sätt som på udda nr. Detta kommer att ske v 37 med början den 11/9.

Det är viktigt att inga bilar står i garagen under arbetets gång och att det är upplåst.

Den 18/9 kommer vi att börja montera nya portar på udda nr. När detta sker måste garagen vara tömda c:a 3,5 meter in i garagen och inget får finnas i taken. Det måste dessutom vara fritt för elektrikern att komma åt dosorna i taket längst in i garagen. När de gamla portarna tas bort kommer en del stolpar att justeras så att de står i linje. Kompleterande asfaltering vid stolproten kommer även att ske efter justeringen så inte vatten blir stående.

De nya portarna kommer att bli 2300mm breda vilket är C.a 17 cm bredare än nuvarande portar.

Motsvarande arbete kommer att ske på jämna nr.

Vi återkommer fortlöpande med info.

Styrelsen

 

 

Asfaltering framför garagen på udda nr

Asfaltering kommer att ske denna vecka, troligtvis onsdag eller torsdag. Vi återkommer så fort vi vet exakt besked. Sandahls har precis börjat jobba efter semestern och det är en del akutärenden som har förtur.

Det är viktigt att det inte står bilar i garagen och att portarna är upplåsta när arbetet sker.

Styrelsen

 

Garagen på jämna nr

Vi har nu installerat en ny port på 8e för att se hur det blir. När detta gjordes kunde vi snabbt konstatera att stolpar och brädan under är angripna och måste åtgärdas. Vi kommer att renovera stolparna på det sätt som är gjort på 8e och på udda nr. Detta arbete kommer att utföras så snart som möjligt. Vi återkommer med tidsplan så fort vi varit i kontakt med Sandahls nästa vecka.

Styrelsen