Varning för bluffsamtal!

Idag på morgonen har boende i området blivit uppringda av en person som säger sig haf fått i uppdrag att spola rören. De säger sig ha fått i uppdrag av föreningen att göra jobbat och vill ha tillträde till bostaden.

Föreningen har INTE beställt ett sådant jobb och vi uppmanar er att ALDRIG släppa in okända personer i era hem. Föreningen kommer ALLTID att informera i förväg om ett arbete behöver utföras i era bostäder.

Ett svar på ”Varning för bluffsamtal!

  1. Hej!
    Ja jag blev också uppringd av denna person som hävdade att arbetet inte hade med föreningen att göra då jag sa att vi inte blivit informerade om något sådant arbete. Jag sa att jag ändå ville kolla med föreningen först. När jag kollade upp numret på hitta.se står det att det tillhör en firma som heter ”Ventilation & VVS tjänst Norden AB” i Nacka.
    Fy så obehagligt!

    Mvh Anna Antonsson, 4 F

Kommentarer är stängda.