Årsstämman

Från styrelsen vill vi tacka för gårdagens årsstämma. Det var verkligen inspirerande att så många medlemmar tog sig tiden att delta, stämningen var mycket god och det var intressant att följa diskussionerna, som höll en hög nivå.

Detta ger oss extra energi att fortsätta arbetet. Glöm inte att ni när som helst är välkomna att komma med åsikter och förslag på föreningens verksamhet.

Även hemsidan hade rekordmånga besök igår, och flera personer registrerade sig för att få e-postmeddelanden när hemsidan uppdateras (se inlägget nedan).

Passar även på att tillönska alla medlemmar en Glad Påsk!
Styrelsen

Få e-post när hemsidan uppdateras!

Du har väl inte missat att det går att prenumerera på hemsidans uppdateringar via e-post? Efter att du anmält dig så får du helt enkelt ett e-postmeddelande så snart hemsidan uppdaterats.

Du anmäler dig här till höger (eller låååångt ner för dig som läser i mobiltelefonen), under rubriken ”Prenumerera på bloggen”. Ange önskad e-postadress och klicka på ’prenumerera’. Till angiven e-postadress skickas då ett bekräftelsmejl. I detta behöver du klicka på aktiveringslänken för att bekräfta prenumerationen. När detta är gjort är allt klart!

Tjänsten är givetvis helt kostnadfri. Tipsa och hjälp gärna era grannar!

Tillägg: Som en medlem så klokt påpekade på Årsstämman så finns det en risk att skräppostfiltret stoppar aktiveringsmejlet. Detta är inget som föreningen kan göra något åt, utan en inställning i skräppostfiltret som ni själva behöver göra. Alltså – får ni inte aktiveringsmejlet, kolla i skräppostmappen!