Ännu 1 garageport påkörd

Nu har det hänt igen. Garageporten till 8i har vad det verkar som blivit påbackad. Om det är en bil inblandad så gäller inte vår försäkring utan det regleras via trafikförsäkringen för den som vållat skadan. Vet vi inte vem det är som orsakat skadan får föreningen dvs vi stå för reparationen. Kostnad mellan 6 o 7000:-. Då det är nedersta panelen måste alla panelerna monteras ner.
Det är ytterst viktigt att vi alla är aktsamma om portarna och ser till att även besökare görs uppmärksamma på problemet. Det är våra egna pengar det gäller plus besväret.
Har någon uppgift om vad som hänt är vi tacksamma om ni kontaktar styrelsen.

Styrelsen

Påbackad garageport

Tyvärr har en garageport blivit påbackad. Det är 4G som blivit drabbad denna gång. Det är antagligen en bil med dragkrok som åstadkommit skadan. Om någon känner till vem som åstadkommit skadan så vore vi tacksamma om ni hör av er till styrelsen.
Portarna är kännsliga för åverkan då det påverkar automatiken. Denna typ av skada uppstår knappast vid ut o infart i garagen utan när någon försöker vända på gatan. Det gäller att iakta stor försiktighet om man i undantagsfall behöver vända på gatan.

Styrelsen