Värmen inkopplad igen

Nu är värmen åter inkopplad i hela området. Det som återstår att göra är att imorgon återställa brunnen och marken runt den. Kommunen meddelar att de räknar med att kunna slutföra asfalteringsjobbet inom cirka två veckor.

Det finns stora mängder luft i systemet nu, får ni ingen värme behöver ni alltså lufta era radiatorer. Luften samlas högt upp, så glöm inte handdukstorken om ni har sådan inkopplad på värmeslingan.

Eftersom det är milt ute så kommer inte radiatorerna bli särskilt varma. Detta är helt normalt.

8 svar på ”Värmen inkopplad igen

 1. Bra jobbat!
  Har luftat elementen och börjar känna lite värme.

 2. Undrar om alla har fått värmen tillbaka? Har luftat samtliga element( kallar jag dem för) men ingen värme någonstans??

  • Jag var i panncentralen idag vid 16, eftersom det är så milt ute så var då det vatten som gick ut i området 30 grader. Termostaterna på mina element öppnar inte, eftersom det är så varmt i huset. Dock känner jag på rören i klädkammaren att de är svagt varma.

   Det kan vara så att man får lufta flera gånger, och som sagt då på högsta punkten i huset.

 3. Häromdagen var några element lite ljumna men nu är de kalla igen. Har ”luftat” igen. Fungerar det för övriga?

 4. Hallå, hallå! Jag har ff ingen värme. Hade lite ngn dag förra veckan men sen iskallt överallt. Kan ngn hjälpa mig med hur jag kan gå vidare???? Kan ju inte vara utan värme. Har talat med några av mina närmaste grannar som har ljumma element.(radiatorer)! Jag har luftat överallt, nu kommer det bara vatten. Eftersom kag inte har termostater kan det ju inte bero på det.

 5. Hej! Nu har jag också värme. Fick anlita Rörtjänst som kom och luftade rören i klädkammaren. Vill tacka för all hjälp och då särskilt Hans Stålberg som är en toppengranne. Inte första gången han ryckt ut när jag behövt hjälp. TACK! TACK!

Kommentarer inaktiverade.