Varning för bedrägerier!

Under dagen har boende i området blivit uppringda av en person som uppger att de ska justera ventilationen i området. Vi vill göra er uppmärksamma på att det inte finns några sådana arbeten inplanerade. Vi kommer alltid att informera i förväg om något dylikt blir aktuellt. Släpp aldrig in personer i era hus, om ni inte är säkra på vilka de är och varför de behöver tillträde till ert hus!

Läs mer om olika typer av bedrägerier och om hur ni kan skydda er mot dem på Polisens hemsida.

3 svar på ”Varning för bedrägerier!

 1. Tack Johan för meddelandet om bedragare!
  Hoppas alla uppmärksammar detta.

 2. Hej
  Jag undrar om du vet vilket år injusteringsventiler och termostat gjordes i föreningen? Var det Varla Rör som gjorde jobbet.. Behöver komma i kontakt med företaget för vår likvida räkning skull..
  Mvh
  Jerry Sillanpää
  6A

 3. Skriver ang sotning. Fick också ett samtal och erbjudande. Bestämde mig för att tala med kommunens sotare för att göra en jämförelse. Den upplysning jag då fick var att kommunens sotare inte åtog sig sotning och hänvisade till åldern på huset och det material som då användes. Fortsättningsvis informerades att de firmor som ringer och erbjuder sina tjänster inte innehar ovanstående information. Men sota måste vi väl ?

Kommentarer inaktiverade.