Behöver hjälp – torsdag

Som tidigare kommunicerats kommer nästa steg i felsökningen att ske kommande torsdag. Vi kommer då skicka ut hetvatten på jämna nummer och med hjälp av värmekamera försöka hitta den (förmodade) underjordiska läckan. Det vi samtidigt vill göra är att krypa igenom längorna för att säkerställa att det inte finns något läckage i våra krypgrunder. Här behöver vi hjälp från våra medlemmar! Det vi behöver är arbetsklädda personer (gärna med ficklampa) som kan tänka sig att krypa genom grunderna och inspektera ledningarna. Räkna med att jobbet kräver större delen av förmiddagen. Även personer som inte kan krypa är välkomna, då vi kan behöva personer som hjälper till gå ärenden och agera budbärare. Av övriga förväntar vi oss att ni meddelar oss om ni ser vatten tränga upp någonstans, hör forsande vatten eller gör andra observationer som ni tror har med vårt problem att göra.

Om vi mot förmodan inte skulle hitta läckan så är vår plan att söka vidare på lördag eller söndag. Om detta skulle bli aktuellt så återkommer vi.

Sammanfattningsvis:
Ni som kan, anslut er vid Miljöhusen klockan åtta på torsdag morgon, arbetsklädda med ficklampa. Även ni från udda nummer (samt ungdomar) är så klart välkomna!

Meddela gärna er närvaro genom att skriva en kommentar nedan (klicka på det här inlägget först).

5 svar på ”Behöver hjälp – torsdag

  1. Jag kommer och hjälper till, och min granne Fredrik. Johan 2H

  2. Jag kan hjälpa till men kan inte ansluta för än 08.30. Erik 2A

Kommentarer inaktiverade.