TV o bredband från bredbandsbolaget

Som ni tidigare informerats om så byter vi snart till Bredbandsbolaget som leverantör av  TV via koaxialnätet och bredband o telefoni via fibernätet. Ni har fått information från Bredbandsbolaget för några dagar sedan. Bytet kommer att ske 26:e mars

Det gemensamma TV-utbudet, T-1, framgår av tidigare utskick. Vill man utöka utbudet till T-2 eller T-3 gäller följande tilläggspriser.

Uppgradering till T-2   79:- inkl. moms. Faktureras separat

Uppgradering till T-3    229:- inkl. moms. Faktureras separat

Övriga tilläggskanaler enl. ordinarie prislista.  Faktureras separat

Info om tillägg finns på www.bredbandsbolaget.se och i foldern ni fick.

Bredbandsavtalen är individuella och var och en får ta ställning till utbud o priser. Vi har möjlighet att teckna ett s.k. gruppanslutning, vilket innebär att alla hushåll blir anslutna. Gruppanslutning medför en kraftig redusering av priserna. Det förutsätter dock att alla är med. Man behöver naturligtvis inte använda det om man inte vill. Om vi t.ex. gjorde ett gruppavtal med hastighet 10/10 blir priset 89:- / hushåll istället för 299:-. Vill man gradera upp till 100/10 så kostar det 99:- extra som faktureras separat. Det blir 188:- istället för 369:-. Vi kommer att ta upp detta på den ordinarie årsstämman den 30:e mars. Denna information kommer också att finnas i kallelsen till årsstämman.

Det finns inga varianter utan antingen är alla anslutna eller så är det individuellt. Det går inte att förhandla kollektivt för endast en del av hushållen.

Styrelsen