Regionala nyheter i TV

Som ni märkt så får vi inn ABC-nytt och inte Väst-nytt via det digitala utbudet på TV. Tele2 håller på och undersöker var felet är och kommer att åtgärda det så snart som möjligt.

Styrelsen

6 svar på ”Regionala nyheter i TV

  1. Angående Tele2 Tv sändningar är de under all kritik, har bott här lite drygt 3 år och en mer instabilare leverantör av Tv har då jag aldrig haft.. Jag överväger att köra mitt eget race alternativt sätta upp en egen parabol eller börja streama istället. Styrelsen bör sätta press på Tele2 istället för att lamt acceptera svar som (vi gör vad vi kan) pyttsan, vi var på månen 1969 med 5 megabits datakraft.

  2. Hej Jerry!

    Nu blir jag lite nyfiken. Du skriver att du tycker att tv-tjänsten är instabil. Vill du utveckla det lite? Jag tycker själv att Tele2 kan bli bättre på en rad punkter, men just när det gäller stabilitet har inte vi haft några problem.

    • Hej. Då jag har kontor hemma och i Stockholm. Mitt förtag arbetar mycket mot USA och Canada vilket betyder att jag periodvist, arbetar sena nätter.. Ibland vill jag ta en rast med en kopp te och titta på tv en stund, men ofta är det strul med satellit kanalerna.Får ett besked att det är obefintlig mottagning med myrornas krig på skärmen. Detta händer ganska ofta samt att ABC verkar vara dominerande när det gäller avbrott i de lokala sändningarna. Detta gäller även dagtid. Jag menar att tele2 är ett instabilt företag när det gäller sändningarna.. Jag tycker att styrelsen bör ta upp detta med Tele2. Själv skiter jag i detta eftersom jag streamar Tv mottagningen i fortsättningen och den senaste månaden har jag inte haft några fel med sändningarna..

      • Hej Jerry!
        Jag förstår din frustration när vi får in ABC-nytt tid efter annan. Vi har påtalat problemet ett flertal gånger och nu verkar det som om det fungerar. I övrigt upplever inte jag några problem med tv-sändningningarna. För att vi skall klaga måste vi specificera problemen inte bara säga att det är dåligt. Enligt tidningsuppgifter och även bekräftat av Tele2 så förhandlar de om att sälja kabeltv. Vad detta innebär vet vi inte förrän det ev. blir en försäljning. Om detta sker kommer det naturligtvis att medföra förhandling.

        mvh
        Styrelsen

  3. Problemet med att vi får ABC istället för Västnytt har pågått från och till i flera år! Jag har vid flertal tillfällen ringt Tele 2 och påtalat detta, de säger alltid ”Vi jobbar på det….”

Kommentarer är stängda.