Nu hjälps vi åt!

Som alla vet så befinner vi oss i en mycket ovanlig situation. Vi vill uppmuntra alla att stötta varandra i dessa tider. Detta kan till exempel ske genom att hjälpa grannar som tillhör riskgrupper att handla, så att dessa slipper exponera sig för smitta. Även andra ärenden som att gå med sopor och återvinning och att hålla koll på varandra helt enkelt. Gemensamma initiativ och idéer kan ni dela med er av i kommentarsfältet.

Ta hand om varandra!

6 svar på ”Nu hjälps vi åt!

 1. Den som behöver hjälp med något, eller behöver något handlat, får gärna höra av sig till mig. 0736730207.

 2. Bra tänkt 👍🏼
  Jag finns på 0768-432373 om någon vill ha hjälp!
  Pernilla , 10H

 3. Fint med positiv respons och hjälpsamma grannar! 😊
  En tanke: de som främst behöver hjälp kanske inte är inne på vår hemsida …
  Så ett förslag är att vi pratar med varandra, gärna att vi i varje ”huslänga” ser till att alla grannar nås av att det finns ”grannhjälp” att få och att man kan gå in på hemsidan. Men återigen … De som allra mest behöver hjälp, kanske inte direkt ber om den. Så erbjud den!

Kommentarer inaktiverade.